Vše o nákupu

Váš účet

Batman R.I.P.

BBart
Komiksy
Batman
013971
Není skladem
509 Kč
Produkt již není v prodeji

V Gothamu vládne klid a zdá se, že by Bruce Wayne mohl svého boje se zločinem v masce Batmana zanechat a oddávat se radostem života v náručí Jezebel Jet. Setkání s Jokerem v Arkhamově léčebně mu však naznačí, že se ve městě objevil nový zloduch, který mu hodlá usilovat o život. Batman netuší, zda se pod názvem Černá rukavice skrývá jednotlivec či skupina, vše ale nasvědčuje tomu, že půjde o mimořádně silného protivníka. Boj s Černou rukavicí zavede Batmana do míst natolik odlehlých, že je dosud neměl možnost prozkoumat - do hlubin vlastního já.

Nejtemnější hodina Temného rytíře

Tréninkem ducha, těla i duše dosáhl Batman vrcholu lidských schopností. Ale i největší detektiv světa má své meze - a nyní proti němu stojí nepřítel, který přesně ví, kde jsou.

O tomto záhadném a smrtelně nebezpečném protivníkovi je známo jen to, že si říká Černá rukavice a že Temného rytíře zamýšlí naprosto zničit. Hodlá Batmana nenávratně zlomit a použít k tomu jedinou zbraň, proti které je bezmocný: jeho vlastní mysl.

Po napadení Černou rukavicí se Batman usilovně snaží zachovat si zdravý rozum, mezitím však nesourodá skupina groteskních zločineckých bossů podnikne útok na Gotham City a jeho ochránce. A aby byl obraz zkázy a vražedného šílenství dokonán, vypustí z Arkhamovy léčebny i Jokera.

Má-li Temný rytíř přežít a zachránit všechno, co je mu drahé, musí se ponořit do svého nitra hlouběji, než se kdy vydal. Až ale odhalí pravdu o Černé rukavici, dokáže ještě najít cestu zpět?

BATMAN R.I.P. přináší v jednom svazku úspěšný příběh scénáristy Granta Morrisona a výtvarníků Tonyho S. Daniela, Lee Garbetta, Sandu Florey a Trevora Scotta. Tato šokující sága, která zásadně mění pohled na Batmana i na Jokera, je povinnou četbou pro všechny příznivce Temného rytíře.

Autor obálkyAlex Ross
EAN9788074613005
Formát265 x 175 mm
ISBN978-80-7461-300-5
Jazykčeština
Originální názevBatman R.I.P.
Počet stran224
PřekladPetr Zenkl
Typ komiksubarevný
Vazbav pevných deskách s papírovým přebalem
Tento produkt zatím nikdo neohodnotil.

Položit dotaz k produktu Batman R.I.P.

Další tituly ze skupiny: Batman

Podobné produkty

Upozorňujeme, že používáte zastaralý prohlížeč a tak nebudou dostupné všechny funkce elektronického obchodu.