Vše o nákupu

Váš účet

Chlapec a jeho robot

Sci-fi
011998
Není skladem
204 Kč
Produkt již není v prodeji

Všechno začalo jako docela obyčejný školní výlet. Autobus zastavil, děti vystoupily a učitel jim řekl, co si mají prohlédnout. Když ale Kód Světlopád uviděl cosi, co připomínalo maličkou kovovou včeličku, svět kolem něho se rázem změnil... doslova a do písmene.

"Včelička" odvedla Kóda z jeho světa do Mechosu - země robotů, kde ho na každém rohu čeká setkání s prapodivnými robotickými tvory - Nekonečkou s ostrý kusadly, obřím vrahobotem i droboučkými nanoskopickými příšerkami, které zničí všechno, co jim přijde do cesty. Mechos je fascinující, ale zároveň i velmi nebezpečný.

Brzy se ukáže, že jediný způsob, jak se Kód může dostat zase domů je nebezpečná záchranná výprava. Musí najít záhadný předmět jménem Robonomicon a zmocnit se ho dříve, než se dostane do spárů krutého vládce Mechosu.

Kód se spolu s novými přáteli vydá na pouť z jedné strany Mechosu na druhou a pokouší se zachránit sebe i ostatní před hrozící zkázou. Zažívá neuvěřitelná dobrodružství, ale to největší překvapení ho teprve čeká, když se octine tváří v tvář osobě, se kterou se už dávno rozloučil nadobro...

Autor obálkyDavid Dvořák, Peter Bollinger
Formát205 x 135 mm
ISBN978-80-242-3401-4
Jazykčeština
Originální názevA Boy and his Bot
Počet stran184
PřekladLumír Mikulka
Rok vydání2012
Vazbav pevných deskách s papírovým přebalem
Tento produkt zatím nikdo neohodnotil.

Položit dotaz k produktu Chlapec a jeho robot

Podobné produkty

Upozorňujeme, že používáte zastaralý prohlížeč a tak nebudou dostupné všechny funkce elektronického obchodu.