Vše o nákupu

Váš účet

Čtyřlístek: 4 vodnické příběhy

Čtyřlístek
Komiksy
014565
Není skladem
250 Kč
Produkt již není v prodeji

Vodníci patří ke známým pohádkovým postavám. Je to cháska různorodá: jsou vodníci dobráci, kteří pomohou, jsou vodníci zlomyslní, kteří koukají, jak stáhnout pocestného do vody a zmocnit se jeho dušičky, jsou vodníci přemýšliví i lehkomyslní, veselí i smutní, parádiví i omšelí.

Pokud se chcete dovědět o vodnících něco víc, podívejte se do naší knížky. Čtyřlístek v ní zažije čtyři různá dobrodružství ve vodní říši. Tak se například vydá k Čertovu jezeru - a to by v tom byl čert, aby se při té pouti nepodíval taky do pekla, kde způsobí poprask přímo pekelný. Zdědit mlýn, to by se asi líbilo každému z nás. Ale v našem příběhu se ukáže, že takové dědictví může přinést i spoustu komplikací. Zvlášť když se nám přihodí, že spolu s mlýnem zdědíme i jeho obyvatele.

V dalším příběhu pak naši čtyři přátelé zachraňují pohádkovou říši a to jen proto, že si nezpodpovědný vodník Rudla usmyslí, že by mu tuze slušela královská koruna.

V posledním příběhu zůstane Čtyřlístek takříkajíc na domácí půdě, tedy přesněji u rybníka Blaťáku. Seznámí se tu však nejen s obyvateli jezerní říše, ale i s dalšími pohádkovými bytostmi. A zažijí spolu spoustu legrace.

Obsahuje příběhy:
Vodník z Čertova jezera
Nečekané dědictví
Bubla a Rudla
Jezerní královna

Autor obálkyJaroslav Němeček
EAN9788085389159
Formát300 x 215 mm
ISBN978-80-85389-15-9
Jazykčeština
Počet stran64
Rok vydání2013
Typ komiksubarevný
Vazbav pevných deskách
Tento produkt zatím nikdo neohodnotil.

Položit dotaz k produktu Čtyřlístek: 4 vodnické příběhy

Další tituly ze skupiny: Čtyřlístek

Podobné produkty

Upozorňujeme, že používáte zastaralý prohlížeč a tak nebudou dostupné všechny funkce elektronického obchodu.