Vše o nákupu

Váš účet

Forgotten Realms - Kodex společníků 2: Vzestup krále

Fantom Print
Fantasy
023269
Není skladem
319 Kč
Produkt již není v prodeji

Nad Stříbrným pomezím se stahují mračna nejen pomyslná. Po Noci lovce nepřichází úsvit, nýbrž další temnota. Vychytralé aliance se nejlépe kují pod oblohou bez slunce, a kdo nechce jít do války, ochutná drowský jed. Proč si hýčkat vlažné spojence, když jsou tu jiní, krvelačnější, bojechtivější?

Na trpaslíky, lidi i elfy se valí masy orků a jejich posil, jedna pohroma stíhá druhou a spouští sérii vzájemného obviňování. Většinou však v ohrožení ukazují prstem na někoho, kdo je v jejich očích dávno mrtvým zbabělcem: na krále Bruenora. V takové nevraživosti je těžké zformovat účinnou obranu. Jak mají města, osamocená a izolovaná, čelit nepříteli, jehož řady jsou silnější, než si kdo kdy dokázal představit? Navíc když je náhle ústy trpaslíků i lidí proklínáno jméno rodu Do’Urden, rodu, který už přece dávno neměl existovat…

To vše zní jako náročný úkol pro drowského odpadlíka Drizzta a jeho přátele. Jak se této úlohy zhostí, se můžete dočíst se druhém pokračování Kodexu společníků jménem Vzestup krále. Nejlepší potrava pro lačnou duši Drizztových věrných fanoušků i tentokrát přichází z dílny R. A. Salvatoreho, který dokáže mistrně smíchat přesvědčivé souboje, válečné scény, projevy zbabělé úskočnosti i osobní odvahy.

Autor obálkyTyler Jacobson
Formát205 x 145 mm
ISBN978-80-7594-036-0
Jazykčeština
Originální názevRise of the King
Počet stran384
PřekladKateřina Niklová
Rok vydání2019
Vazbabrožovaná
Tento produkt zatím nikdo neohodnotil.

Položit dotaz k produktu Forgotten Realms - Kodex společníků 2: Vzestup krále

Další tituly ze skupiny: Forgotten Realms

Podobné produkty

Upozorňujeme, že používáte zastaralý prohlížeč a tak nebudou dostupné všechny funkce elektronického obchodu.