Vše o nákupu

Váš účet

Hlavosvět: U Zvědavého poutníka

Petrklíč
Fantasy
017031
Není skladem
258 Kč
Produkt již není v prodeji

Kdo by tušil, že si někdo vybere za nástroj vzniku nového světa třináctiletou dívku, aniž by se kohokoli ptal? Světa, který má být lepší než ten dosavadní. Ale utéct z bolesti a utrpení není tak snadné. Zvláště když existují lidé, kteří bez ostychu šlapou po štěstí druhých, zatímco hledají to své. A vůbec, byl by svět bez zla dobrý?
Do barvitého příběhu vstupuje několik bohatě prokreslených a nezapomenutelných postav. Děti, starci, skřítci, trollové, vlci, Tvůrci, Umělci přírody - ti všichni si zde našli své místo. Jejich osudy se důmyslně proplétají a děj se ubírá do magické skutečnosti, jež se pomalu mění v mýtus. V hlavě každého totiž existuje jedinečný Hlavosvět a vše prostupují tajemné runy pocházející z okvětních lístků zaniklých runových stromů.
V pestrém ději přichází selhání i prozření, dobro a zlo nemají jasné hranice a jediné, o co skutečně jde, je osud malé dívky. Propracovaný román prostupuje laskavost a hloubka, které čtenáře nenechají na pochybách, že se jedná o mimořádné dílo nejen fantastické literatury.

Formát210 x 145 mm
ISBN978-80-7229-558-6
Jazykčeština
Počet stran360
Rok vydání2015
Vazbabrožovaná
Tento produkt zatím nikdo neohodnotil.

Položit dotaz k produktu Hlavosvět: U Zvědavého poutníka

Podobné produkty

Upozorňujeme, že používáte zastaralý prohlížeč a tak nebudou dostupné všechny funkce elektronického obchodu.