Vše o nákupu

Váš účet

Magický prazdroj / Soudné sestry (Příběhy ze Zeměplochy)

Talpress
Fantasy
005772
Není skladem
404 Kč
Produkt již není v prodeji
Další, v pořadí již třetí dvojkniha příběhů z Úžasné Zeměplochy, vazaná v deskách s červeným potahem a zlatotiskem. Uvnitř najdete 10 ilustrací Paula Kidbyho, polovinu z nich zcela nových, nikde dosud nepublikovaných.

Magický prazdroj
Zrodil se mág tak mocný, že proti němu jsou ostatní mágové jen varietní hudlaři, a sama jeho existence přivede Zeměplochu na pokraj panmagické války. Jediný, kdo mu stojí v cestě, je Mrakoplaš, nedostudovaný kouzelník, jenž chce zachránit svět, nebo alespoň tu jeho část, na které se sám právě nachází. K zeměplošským hrdinům, které už známe, se připojují další: Conina - barbarská kadeřnice, Nijel - ničitel (jehož matička stále dohlíží na to, aby nosil vlněné spodní prádlo), a pravděpodobně první městský džin, který by rád objevil prostor pro vlastní růst.

Soudné sestry
Na Zeměploše, která je placatá a putuje vesmírem na zádech obrovské želvy, se najednou dějí nepředstavitelné věci, neboť do královské politiky se zamíchaly tři místopřísežné čarodějky - Bábi Zlopočasná (ta z Čaroprávnosti) a její dvě kolegyně z magického sdružení. Bojují totiž o to, aby na trůn dosedl ten správný král ...

Autor obálkyJosh Kirby
Formát205 x 135 mm
ISBN978-80-7197-386-7
Jazykčeština
Originální názevSourcery, Wyrd Sisters
Počet stran616
PřekladJan Kantůrek
Rok vydání2009
Vazbav pevných deskách
Tento produkt zatím nikdo neohodnotil.

Položit dotaz k produktu Magický prazdroj / Soudné sestry (Příběhy ze Zeměplochy)

Další tituly ze skupiny: Úžasná Zeměplocha

Podobné produkty

Upozorňujeme, že používáte zastaralý prohlížeč a tak nebudou dostupné všechny funkce elektronického obchodu.