Vše o nákupu

Váš účet

Osud horší než draci

Polaris
Fantasy
003777
Skladem
199 Kč
Jen jedna věc je děsivější, než zabít obrovského, oheň dštícího draka... zabít nesprávného obrovského, oheň dštícího draka.

Sir Terry ví, že jako neohrožený (avšak typicky středostavovský) rytíř nemá nejmenší šanci získat ruku překrásné princezny Glorie... jedině že by zabil draka, který se usadil v nejzazším koutě království, a pak si ji nárokoval jako svou odměnu.

Jenomže pohádkoví princové se obvykle nemusejí potýka se změnami hranic katastrů. Když Terry draka zabije, zjistí, že zbavil škůdce sousední království. Ruku princezny samozřejmě získal i tak. Bohužel, tahle se honosí přezdívkou "Trhlá Jana", kterou si vysloužila svým zvykem hovořit s mrtvými zvířaty.

Naštěstí pro Terryho je mu princezna Glorie ochotná dát druhou šanci a zařídí, aby ji mohl osvobodit z rukou únosce. Zachránit dámu, která není tak docela v nesnázích, by mělo být vcelku snadné, jenomže události naberou nečekaný a krajně nebezpečný obrat. Terry musí Glorii zachraňovat doopravdy, a to už není legrace. Protože každý ví, že skončit s nesprávnou dívčinou na krku je vskutku osud horší než draci...

Autor obálkyWalter Velez
Formát175 x 105 mm
ISBN978-80-7332-108-6
Jazykčeština
Originální názevA Fate Worse Than Dragons
Počet stran224
PřekladPetr Caha
Rok vydání2007
Vazbabrožovaná
Tento produkt zatím nikdo neohodnotil.

Položit dotaz k produktu Osud horší než draci

Podobné produkty

Upozorňujeme, že používáte zastaralý prohlížeč a tak nebudou dostupné všechny funkce elektronického obchodu.