Vše o nákupu

Váš účet

Pasqualův anděl

Laser
Fantasy
001035
Skladem
189 Kč
Florencie, 1518. Úžasné stroje Leonarda da Vinciho fungují a průmyslová revoluce se uskutečňuje o celá staletí dříve. Když se Pasqual, mladý malíř, spojí s novinářem Machiavellim při vyšetřování vraždy v uzavřené věžní místnosti, narazí na konspiraci v politice, na nekromancii a další úkladné vraždy. A jak procházejí florentskými ulicemi osvětlenými acetylénovými lampami, získávají stále více důkazů o tom, že i oni jsou na seznamu mrtvých.

Objevte svět, který nikdy neexistoval, ve kterém se malebnými ulicemi Florencie prohánějí parní automobily, kde parní stroje pracují v manufakturách a dílnách, kde Leonardo da Vinci rozvíjí svůj technický talent na úkor svého uměleckého potenciálu a kde se tajemná Mona Lisa obává o svého manžela. Svět, který namísto umělců ovládají umělečtí řemeslníci a technika vítězí nad múzami.

Tento román je představitelem tzv. steampunku, subžánru SF, který byl pojmenován zhruba v 80. letech dvacátého století. Jde o spojení sf rekvizit původně s viktoriánskou dobou, dnes až se středověkem.

Autor obálkyJim Burns, Jan Patrik Krásný
Formát165 x 105 mm
ISBN80-7193-155-1
Jazykčeština
Originální názevPasquale's Angel
Počet stran352
PřekladVáclav Petr
Rok vydání2003
Vazbabrožovaná
Tento produkt zatím nikdo neohodnotil.

Položit dotaz k produktu Pasqualův anděl

Podobné produkty

Upozorňujeme, že používáte zastaralý prohlížeč a tak nebudou dostupné všechny funkce elektronického obchodu.