Vše o nákupu

Váš účet

Perry Rhodan - Terranova 104: Duální kapitán

MoBa
Sci-fi
015694
Není skladem
60 Kč
Produkt již není v prodeji

Na Zemi a na planetách Mléčné dráhy se začal rok 1344 nového galaktického letopočtu - což odpovídá roku 4931 starého letopočtu. Uplynulo 13 let od změny kosmických konstant, která otřásla galaxií.

Od té doby se situace normalizovala: mezihvězdný obchod opět funguje, technika znovu udělala velké pokroky. Když Perry Rhodan svolá na konferenci na Zemi zástupce všech galaktických národů, netuší ani on, ani jeho hosté, že už začala nová válka. Za kterou stojí mocnosti Chaosu.

Přímo v srdci Ligy svobodných Pozemšťanů dochází ke strašnému krveprolití v řadách státních představitelů. Jsou za něj zodpovědní trpasličí zákeřní vrazi, takzvaní asasíni Chaosu. Náleží k Terminální koloně TRAITOR, vojenskému útvaru Chaotarchů, jenž se zjevně chystá ovládnout galaxie Lokální skupiny.

Rhodan a někteří další antentátu unikli. A nyní už Pozemšťané vědí, že se ve Sluneční soustavě nachází kolonová pevnost, vesmírná stanice mocností Chaosu, dlouhá šestnáct kilometrů. Velitelem této základny není nikdo jiný než DUÁLNÍ KAPITÁN...

Formát220 x 155 mm
Jazykčeština
Originální názevPerry Rhodan - Terranova, Bd. 004: Der Duale Kapitän
Počet stran64
PřekladFrantišek Ryčl
Rok vydání2014
Vazbasešitová
Tento produkt zatím nikdo neohodnotil.

Položit dotaz k produktu Perry Rhodan - Terranova 104: Duální kapitán

Další tituly ze skupiny: Perry Rhodan - Hvězdný oceán

Podobné produkty

Upozorňujeme, že používáte zastaralý prohlížeč a tak nebudou dostupné všechny funkce elektronického obchodu.