Vše o nákupu

Váš účet

Pochodeň svobody

Polaris
Sci-fi
009972
Skladem
293 Kč

Zatímco otrokáři z Mesy kují pikle proti Hvězdnému království Mantichora a čerstvě osvobozené planetě otroků Pochodni, Anton Zilwicki a proslulý havenský tajný agent Victor Cachat se vydávají na nebezpečnou cestu za odhalením pravdy o vlně záhadných atentátů v Mantichoře a na Pochodni. Většina lidí je přesvědčena, že za těmi vraždami stojí Republika Haven, ale Zilwicki a Cachat mají podezření, že viníkem je někdo jiný.

Jedním z cílů neznámých vrahů měla být i královna Pochodně Berry. Někdejší vůdce osvobozenecké organizace otroků Jeremy X - dnes jeden z nejvyšších představitelů Pochodně, ovšem stále pokládaný za nejnebezpečnějšího teroristu galaxie - využije starých známostí a ochrany královny Berry se jako nový velitel osobní stráže ujímá důstojník z Beowulfu. Jeho úkol je o to obtížnější, že se mladá panovnice nerada podvoluje požadavkům osobní ochrany - a že k ní zmíněný důstojník pociťuje stále větší náklonnost.

Současně v Solárním svazu mohutní odstředivé síly nespokojené s tamní byrokratickou mašinérií a schyluje se k třaskavé krizi, která ohrožuje samotnou celistvost a další existenci Svazu.

Autor obálkyDavid Mattingly
Formát175 x 105 mm
ISBN978-80-7332-167-3
Jazykčeština
Originální názevTorch of Freedom
Počet stran624
PřekladJiří Engliš
Rok vydání2011
Vazbabrožovaná
Tento produkt zatím nikdo neohodnotil.

Položit dotaz k produktu Pochodeň svobody

Další tituly ze skupiny: Honor Harringtonová

Podobné produkty

Upozorňujeme, že používáte zastaralý prohlížeč a tak nebudou dostupné všechny funkce elektronického obchodu.