Vše o nákupu

Váš účet

Světlonoš

Perseus
Fantasy
003507
Skladem
285 Kč
Čarodějnictví, šerm a temná nekromancie se spojují v této ohromující knize Davida Gemmella, "britského krále hrdinské fantasy".

Když se angostinské hordy přeženou přes jižní hranice Vysočiny, bandita Jaryk Maisl a jeho přítel, kouzelník a bard Owen Odell se ocitnou v zemi, která zoufale potřebuje hrdiny. Vetřelci nemají úctu k osobám ani místům, ukradnou a zničí vše, co jim stojí v cestě. V jejich šlépějích je vypuštěno převeliké zlo, když šílený nekromant přivede zpět do položivota tisíciletí mrtvé vampýří krále.

Jedině Maisl má odvahu postavit se Angostinům i nemrtvým: Brzy je oslavován jako postava z mýtů, bájný Světlonoš, jenž přišel, aby opět zachránil svůj lid. Ale jenom jediná osoba Maisla skutečně zná - Odell si pamatuje, že nyní slavný bandita býval zlodějem a záletníkem, který by vám klidně uřízl měšec či podřízl hrdlo kvůli večeři.

Jak se blíží závěrečná bitva a ukáže se podivné zjevení, Odell přemýšlí, který ze dvou Maislů zvítězí - sobecký zloděj, či zachránce svého lidu, Světlonoš.

Úžasná akce bez oddechu, sršící kouzly, a vynikající charakteristika postav dělají ze Světlonoše vítězný návrat Davida Gemmella do světa jeho skvělých Rytířů temné pověsti.

Autor obálkyDouglas Beekman
Formát185 x 120 mm
ISBN978-80-87010-14-3
Jazykčeština
Originální názevMorningstar
Počet stran344
PřekladDana Krejčová
Rok vydání2007
Vazbabrožovaná
Tento produkt zatím nikdo neohodnotil.

Položit dotaz k produktu Světlonoš

Další tituly ze skupiny: Vampýří sága

Podobné produkty

Upozorňujeme, že používáte zastaralý prohlížeč a tak nebudou dostupné všechny funkce elektronického obchodu.