Vše o nákupu

Váš účet

Volání úplňku

Fantom Print
Horory
014637
Není skladem
212 Kč
Produkt již není v prodeji

Na upíry a vlkodlaky, stejně jako na další nadpřirozené rasy, dohlíží speciální organizace - Direktorium. Jejími zaměstnanci jsou i dvojčata Riley a Rhoan Jensonovy, kteří jsou tzv. dhampiry, tedy vzácnými kříženci upíra a vlkodlaka. Zatímco Riley pracuje v administrativě, její bratr Rhoan je po čase povýšen na „Strážce“, tedy nájemného zabijáka, jenž řeší krizové situace přímo v ulicích velkoměsta.

Jednoho dne ale Rhoan zmizí a Riley nezbývá, než opustit bezpečí kanceláře a pokusit se bratra nalézt . Problém spočívá v načasování – týden před úplňkem je pro dhampirku to nejhorší možné období, protože se probouzí její tělesná – a dodejeme, že velmi intenzivní – žádostivost.

Naštěstí má Riley dva partnery, kteří velmi ochotně uspokojí veškeré její potřeby. Nicméně pouto krve je silnější a Riley se nakonec vydává po bratrových stopách. To ještě netuší, že ji čeká setkání s velmi mocným – a v tu chvíli také nahým – vampýrem, který ji dokáže rozpálit víc než kterýkoli před ním. Nemluvě o tom, že kdosi se evidentně snaží získat dhampíří genom, aby stvořil neporazitelného válečníka. A k tomu potřebuje právě Rhoana…

Autor obálkyLarry Rostant
Formát210 x 150 mm
ISBN978-80-7398-231-7
Jazykčeština
Originální názevFull Moon Rising
Počet stran240
PřekladPetra Kubašková
Rok vydání2013
Vazbav pevných deskách s papírovým přebalem
Tento produkt zatím nikdo neohodnotil.

Položit dotaz k produktu Volání úplňku

Další tituly ze skupiny: Strážkyně Riley Jensonová

Podobné produkty

Upozorňujeme, že používáte zastaralý prohlížeč a tak nebudou dostupné všechny funkce elektronického obchodu.