Vše o nákupu

Váš účet

Zhoubný kmen: Noc až navěky

Beta
Horory
012133
Není skladem
311 Kč
Produkt již není v prodeji

Vampýrský virus se rozšířil jako Zhoubný kmen a celé lidstvo se ocitlo na pokraji vyhubení. Nastala noc, protože Zemi postihla nukleární zima, slunce se prodere jedovatou atmosférou jen na dvě hodiny denně. Došlo k masovému vyhlazování lidí, těch nejlepších, nejchytřejších, bohatých a mocných, což zosnoval Mistr - prastarý vampýr obdařený neslýchanou mocí. To on vybírá, kteří věrní přežijí. Zbývající lidé jsou zotročeni, internováni v táborech a tam jsou rozděleni na ty, kdo plodí další lidi, a na ty, kteří slouží jako zásobárna krve pro Mistrovu ohromnou armádu.

Budoucnost lidstva leží v rukou skupinky svobodných bojovníků - doktora Efraima Goodweathera, který dříve pracoval v čele týmu pro biologické hrozby v Centru pro kontrolu nemocí, a několika dalších lidí. Mají kromě jiného za úkol zachránit Efraimova syna Zacka a především zvrátit ničivé nové světové pořádky. Avšak dobro a zlo jsou nyní ohebné pojmy a Mistr je velmi obratný, když chce využít lidské slabosti.

A v této kritické hodině se zjistí, že se mezi bojovníky objevil zrádce... A jenom jediný člověk ví, jak Mistra zničit. Dá se však tomu člověku svěřit osud celého světa? A kdo zaplatí nejvyšší oběť - aby mohli být ostatní zachráněni?

Autor obálkyMichal Kuba
Formát210 x 150 mm
ISBN978-80-7306-505-8
Jazykčeština
Originální názevThe Night Eternal
Počet stran384
PřekladLinda Bartošková
Rok vydání2012
Vazbav pevných deskách s papírovým přebalem
Tento produkt zatím nikdo neohodnotil.

Položit dotaz k produktu Zhoubný kmen: Noc až navěky

Další tituly ze skupiny: Zhoubný kmen

Podobné produkty

Upozorňujeme, že používáte zastaralý prohlížeč a tak nebudou dostupné všechny funkce elektronického obchodu.