Vše o nákupu

Váš účet

Až budou viset

Polaris
Fantasy
005133
Skladem
355 Kč

Jak uhájit město, které je v obležení nepřátel a zamořené zrádci, když se vašim spojencům nedá ani v nejmenším věřit a váš předchůdce beze stopy zmizel? Před takovými vyhlídkami by nejraděj utekl i mučitel - jen kdyby dokázal udělat krok bez pomoci hole - a inkvizitor Glokta se potřebuje dobrat k odpovědím dřív, než guršská armáda zaklepe na městské brány.

Seveřané se přehnali přes hranice Anglandu a po celé zmrzlé zemi rozsévají oheň a smrt. Korunní princ Ladisla je připraven zahnat je zpátky a vydobýt si neutuchající slávu. Má to jen jediný háček: že vede tu nejhůř vyzbrojenou, nejhůř vycvičenou armádu s nejhorším velením na světě.

A Bayaz, první z mágů, vede skupinu neohrožených dobrodruhů na velmi nebezpečnou misi přes ruiny minulosti. Nejnenáviděnější žena Jihu, nejobávanější muž Severu a nesobečtější hejsek Království tvoří podivné společenstvo, ale potencionálně smrtící - pokud by se přestali tolik navzájem nenávidět.

Pradávná tajemství budou odkryta. Budou vybojovány a prohrány krvavé bitvy. Nejhorším nepřátelům bude odpuštěno - ale teprve až budou viset.

Autor obálkyLaura Brett
Formát200 x 130 mm
ISBN978-80-7332-135-2
Jazykčeština
Originální názevThe First Law: Book Two - Before They Are Hanged
Počet stran496
PřekladOlga Machačová
Rok vydání2009
Vazbabrožovaná
Tento produkt zatím nikdo neohodnotil.

Položit dotaz k produktu Až budou viset

Další tituly ze skupiny: První zákon

Podobné produkty

Upozorňujeme, že používáte zastaralý prohlížeč a tak nebudou dostupné všechny funkce elektronického obchodu.