Vše o nákupu

Váš účet

Criminal 2: Poslední z nevinných

BBart
Komiksy
Criminal
017142
Skladem
789 Kč

Každý příběh má svého zločince. Jenže v noiru to bývá tak, že ne vždy je jasné, kdo tím zločincem vlastně je…

Jacob Kurtz, kreslíř a bývalý padělatel, muž, který byl kdysi obviněný z vraždy vlastní manželky, a vůbec člověk s problematickou minulostí, se stává zajatcem ve svém vlastním domě – i zajatcem svých vlastních nevysvětlitelných reakcí. Připadá si, jako by se po něm natahovala nejasná, snově průhledná chapadla jeho vlastních dávných činů – a teprve ve chvíli, kdy ho pevně omotají a utáhnou se, Jacob zjistí, jak moc jsou skutečná.

Tracy Lawless, válečný veterán a armádní dezertér, se v minulém CRIMINALu dostal do střetu s šéfem místního podsvětí – a kupodivu se mu povedlo při tom nezemřít. Ale happy end se nekoná: Tracy je totiž nucen odpracovávat si u Sebastiana Hydea dluh svého bratra… a jelikož je rozený Lawless, tak dokonce i taková zdánlivě jednoduchá funkce nemyslícího zabijáka se pro něj postupně stane něčím, čím dokáže zkomplikovat život sobě i všem okolo.

Riley Richards, rodák z malého městečka Brookview, jemuž se díky šikovnému sňatku podařilo vyšplhat po sociálním žebříku mezi bohaté a mocné, vypadá na první pohled jako typický americký slušňák, který dostal všechno, po čem toužil: krásnou ženu, postavení, peníze… Jenže už druhý pohled odhalí, že to s tou krásnou ženou a penězi není tak horké, jak se zdá – a pokud se dopustíme i třetího, ještě pronikavějšího pohledu a podaří se nám proniknout za Rileyho charismatickou fasádu, spatříme, že se za ní plazí věci, které se k typickému americkému slušňákovi nehodí. Ani trochu.

Autor obálkySean Phillips
Formát265 x 180 mm
ISBN978-80-7507-055-5
Jazykčeština
Originální názevCriminal 2 (The Deluxe Edition)
Počet stran432
PřekladŠtěpán Kopřiva
Rok vydání2022
Typ komiksubarevný
Vazbav pevných deskách s papírovým přebalem
Tento produkt zatím nikdo neohodnotil.

Položit dotaz k produktu Criminal 2: Poslední z nevinných

Další tituly ze skupiny: Criminal

Podobné produkty

Upozorňujeme, že používáte zastaralý prohlížeč a tak nebudou dostupné všechny funkce elektronického obchodu.