Vše o nákupu

Váš účet

M.Y.T.H. Inc. má starosti aneb Ať žije Glíp

Perseus
Fantasy
Mýtus
001692
Skladem
140 Kč
Nedá se říci, že jde v království vše jako po másle...

Zatímco Skeeve a Aahz běhají kolem postřeleného Glípa, ostatní členové M.Y.T.H. Inc. se snaží vypořádat s pěkně zapeklitým problémem... a dokonce ne jedním, ale hned dvěma! V sázce jsou král i dvorní čaroděj!

Mezi lidem se rozmáhá názor, že je království pod palcem mocného čaroděje, který si zahrává s černou magií a spolčuje se s demony. Jako domácí zvíře chová zlého draka. Povídá se dokonce, že je napojen na zločinecké podsvětí a politický vliv vyměňuje za pomoc mafie při udržování nadvlády nad obyvatelstvem. Většina Tulpanů by přesto byla schopna tohle všechno přehlédnout, ale všeho moc škodí - a daní obzvláště... čaroděj spáchal zvýšením daní v očích lidí ten největší přečin a s tím se musí něco dělat! Obyvatelé začínají hloubat a brumlat, o samotě i ve skupinkách, jak tohoto tyrana svrhnout. I když jsou u nich schopnosti a rozum zastoupeny v nejrůznější míře, prakticky už jen pouhé množství spiklenců zajišťuje pád zloducha, který si plní kapsy na účet království... muže, jemuž se říká Skeeve Veliký.

Zvládnou členové M.Y.T.H. Inc. ochránit Skeeva před rozčilenými útočníky a k tomu jej přesvědčit, že je to všechno jen obchod jako obvykle?

Autor obálkyPetr Bauer
Formát165 x 105 mm
ISBN80-86481-51-4
Jazykčeština
Originální názevSomething M.Y.T.H. INC.
Počet stran200
PřekladHelena Emmerová
Rok vydání2003
Vazbabrožovaná
Tento produkt zatím nikdo neohodnotil.

Položit dotaz k produktu M.Y.T.H. Inc. má starosti aneb Ať žije Glíp

Další tituly ze skupiny: Mýtus

Podobné produkty

Upozorňujeme, že používáte zastaralý prohlížeč a tak nebudou dostupné všechny funkce elektronického obchodu.