Vše o nákupu

Váš účet

Oddíl

Polaris
Horory
016834
Skladem
293 Kč

Náčelník oddílu skautů Tim Riggs bere jednou ročně svoje chlapce na víkendovou výpravu do kanadské divočiny – tradice, která je stejně příjemná a vítaná, jako vyprávění strašidelných historek u táborového ohně. Je to dobrá parta: Kent, jeden z nejoblíbenějších chlapců ve třídě. Ephraim a Max, dva nerozluční kamarádi a pohodáři. Newton je tak trochu šprt a Shelley zase maličko podivín. Těch pět tráví většinu volného času spolu a dokonale jim to vyhovuje – což jejich náčelníkovi hodně ulehčuje práci. Přesto se nemůže zbavit dojmu, že tentokrát je ve vzduchu něco divného. Něco číhá v temnotě. Něco zlého…

Přijde to jedné noci. Do skautského tábora se dopotácí nečekaný vetřelec. Je hubený jako smrt, bledý a příšerně hladový – a vystaví Tima a jeho chlapce něčemu nesrovnatelně horšímu, než znají ze svých strašidelných historek. Má totiž v těle zabijáka, který se šíří rychleji než strach. A nutí lidi dělat věci, jaké by si dřív nedokázali představit ani v tom nejhorším snu.

Hrůzný víkend v divočině začíná. Chlapci musí bojovat o přežití proti běsnícím živlům, smrtícímu vetřelci, kterého muž na ostrov zavleče, a… proti sobě navzájem.

Autor obálkyKevin Tuck
Formát205 x 135 mm
ISBN978-80-7332-219-9
Jazykčeština
Originální názevThe Troop
Počet stran320
PřekladPetr Caha
Rok vydání2014
Vazbav pevných deskách s papírovým přebalem
Tento produkt zatím nikdo neohodnotil.

Položit dotaz k produktu Oddíl

Podobné produkty

Upozorňujeme, že používáte zastaralý prohlížeč a tak nebudou dostupné všechny funkce elektronického obchodu.