Vše o nákupu

Váš účet

Orbus

Polaris
Sci-fi
012383
Skladem
248 Kč

Orbus, jeden ze Starých kapitánů, přijme práci kapitána na lodi Štítník, aniž tuší, že má jako černého pasažéra vražedně výkonného válečného robota Snajpra.

Hlavním Orbusovým motivem je snaha uniknout před vlastní násilnickou minulostí, ale právě tato minulost ho brzy začne dohánět. Jeho starý nepřítel, Prador Vrell, zmutovaný spatterjayským virem v něco ještě mocnějšího a nebezpečnějšího, vyvraždil posádku pradorské válečné lodi, zmocnil se jí a nyní chystá pomstu všem, kdo se ho pokusili zabít. Oba se neodvratně setkají na Hřbitově, v hraničním pásmu mezi světy Řádu a Pradorského království, místě plném trosek zbylých po dávných genocidách a meziplanetárních válkách. Hřbitov je však i domovem netvora Golgolotha a místem, kde se už po staletí vleče studená válka.

Mezitím se blíží strašlivý pradorský král, rozhodnutý udělat cokoliv, aby zabil Vrella a zajistil tak, že jistá smrtelně nebezpečná tajemství zůstanou navždy skryta... a kdesi se z pět milionů let dlouhého spánku probudí cosi, co svého času zničilo celé civilizace.

Studená válka se rychle mění v pekelně žhavou.

Autor obálkySteve Rawlings
Formát200 x 130 mm
ISBN978-80-7332-190-1
Jazykčeština
Originální názevOrbus
Počet stran344
PřekladMarek Hrnčíř
Rok vydání2012
Vazbabrožovaná
Tento produkt zatím nikdo neohodnotil.

Položit dotaz k produktu Orbus

Další tituly ze skupiny: Vesmír Řádu

Podobné produkty

Upozorňujeme, že používáte zastaralý prohlížeč a tak nebudou dostupné všechny funkce elektronického obchodu.