Vše o nákupu

Váš účet

Un Lun Dun (vázané vydání)

Laser
Fantasy
003376
Skladem
359 Kč
Co je Un Lun Dun?

Un Lun Dun - NeLondýn je světem, kde vás může začít pronásledovat kupa odpadků, lze v něm narazit na obávané vražedné žirafy, na pomoc v nouzi vám přispěchají ozbrojené popelnice, setkáte se tu i s krejčím, co má špendlíky místo vlasů a svezete se třeba létajícím dvoupodlažním autobusem.

Zanna a Deeba, nerozlučná dvojice dospívajících kamarádek, naráží ve svém okolí na řadu podivných událostí. Začne to zvláštním chováním lišky, která nemůže ze Zanny spustit oči, i když pár drobností se objevilo ještě předtím. Neznámá žena osloví Zannu s úctou jako "Šuazy" a o dopisu se vzkazem "Těšíme se na setkání s Vámi, až se kolo otočí", ani nemluvě.

Když ale dívky zpozorují, jak je sleduje na první pohled obyčejný deštník, rozhodne se Zanna přijít věcem na kloub a i přes protesty opatrné Deeby vstoupí do sklepení, kde uvede do provozu skrytý portál vedoucí ze známého Londýna do Londýna zcela jiného.

A obyvatelé neLondýna už na Zannu čekají, protože ona je Šuazy - Vyvolená. Proroci předpověděli, že zachrání svět před hrozivým Smogem. Deeba je prostě přítelkyně, která plní roli pouhého doprovodu. Přemoci Smog je totiž Zanniným osudem... jak také jinak? Jenže obě dívky brzy přicházejí na to, že v neLondýně není vůbec nic, jak by se mohlo na první pohled zdát...

Autor obálkyEdward Miller
Formát207 x 140 mm
ISBN978-80-7193-232-1
Jazykčeština
Originální názevUn Lun Dun
Počet stran480
PřekladMilan Žáček
Rok vydání2007
Vazbav pevných deskách s papírovým přebalem
Tento produkt zatím nikdo neohodnotil.

Položit dotaz k produktu Un Lun Dun (vázané vydání)

Podobné produkty

Upozorňujeme, že používáte zastaralý prohlížeč a tak nebudou dostupné všechny funkce elektronického obchodu.