Vše o nákupu

Váš účet

Živí mrtví 03: Bezpečí za mřížemi

Crew
Komiksy
010198
Skladem
254 Kč

Kolik hodin má den, když jich půlku nestrávíte zíráním na televizi? Kdy naposled kdokoli z nás doopravdy pracoval, aby získal něco, co chtěl? Jak je to už dlouho, co kdokoli z nás doopravdy potřeboval něco, co chtěl?

Svět, který jsme znali, je pryč. Svět komerce a uspokojování zbytečných potřeb byl nahrazen světem přežití a zodpovědnosti. Epidemie apokalyptického rozsahu zachvátila celé lidstvo a přinutila mrtvé povstat a požírat živé. Společnost se rozpadla během několika měsíců. Žádná vláda, žádné supermarkety, žádná pošta, žádná kabelovka. Ve světě, jemuž vládnou mrtví, teď musíme konečně začít žít.

Ve třetí knize ze série ŽIVÍ MRTVÍ se zdá, že skupina přeživších konečně dorazila do bezpečí. Kde jide by člověk měl být lépe chráněný před útoky zvenčí, než ve vězení? Stačí jen vystřílet všechny mrtvé a bude to v pohodě.
Jenže vězení není tak úplně opuštěné... a navíc na hrdiny začíná tvrdě dopadat stres a vyčerpání. A znovu se dokazuje, že mnohem nebezpečnější než mrtví jsou ti živí. U zombií alespoň víte, na čem jste a co od nich můžete čekat. U lidí to nevíte nikdy.

Autor obálkyTony Moore
EAN9788074490460
Formát260 x 170 mm
ISBN978-80-7449-046-0
Jazykčeština
Originální názevWalking Dead 3: Safety Behind Bars
Počet stran136
PřekladMartin D. Antonín
Rok vydání2016
Typ komiksučernobílý
Vazbabrožovaná
Tento produkt zatím nikdo neohodnotil.

Položit dotaz k produktu Živí mrtví 03: Bezpečí za mřížemi

Další tituly ze skupiny: Živí mrtví

Podobné produkty

Upozorňujeme, že používáte zastaralý prohlížeč a tak nebudou dostupné všechny funkce elektronického obchodu.