Vše o nákupu

Váš účet

Znovuzrození hrdinů DC - Flash 4: Bezhlavý úprk

Crew
Komiksy
Flash
022995
Skladem
239 Kč

Závod s tokem času!

Po událostech příběhu „Odznak“ se Barry Allen alias Flash a nejrychlejší člověk na světě nachází na rozcestí. Může dál lhát ženě, kterou miluje, a tajit jí svou totožnost? Dokáže napravit pochroumaný vztah s Kid Flashem?
Radu mu nabídne Green Lantern Hal Jordan, ale Flash nemá na přílišné rozhodování čas, protože se vrací jeho největší nepřítel, cestovatel v čase známý jako Reverzní Flash! Eobard Thawne odvleče Iris Westovou do 25. století, aby jí odhalil ta největší z Flashových tajemství... a pak je oba zabil! Flash je následuje do budoucnosti a konečně se dozvídá, proč ho jeho arcinepřítel tolik nenávidí. Ani tyto vědomosti ale možná nebudou stačit k tomu, aby porazil nepřítele, který zná všechny z jeho možných budoucností.

Události Znovuzrození hrdinů DC a výbušného příběhu „Odznak“ pokračují. Budoucnost se odvíjí jako nikdy předtím a svazek FLASH, KNIHA ČTVRTÁ: BEZHLAVÝ ÚPRK představuje epické dobrodružství. Stvořili je pro vás scenárista JOSHUA WILLIAMSON a kreslíři v čele s CARMINEM DI GIANDOMENICEM a HOWARDEM PORTEREM! Obsahuje sešity FLASH č. 23–27.

Obálku tohoto komiksu vytvořil český výtvarník Petr Kopl.

Autor obálkyCarmine Di Giandomenico
EAN9788074497346
Formát260 x 170 mm
ISBN978-80-7449-734-6
Jazykčeština
Originální názevThe Flash 4: Running Scared
Počet stran136
PřekladChanger the Elder
Rok vydání2019
Typ komiksubarevný
Vazbabrožovaná
Tento produkt zatím nikdo neohodnotil.

Položit dotaz k produktu Znovuzrození hrdinů DC - Flash 4: Bezhlavý úprk

Další tituly ze skupiny: Flash

Podobné produkty

Upozorňujeme, že používáte zastaralý prohlížeč a tak nebudou dostupné všechny funkce elektronického obchodu.