Vše o nákupu

Váš účet

Král věštec

Perseus
Fantasy
001919
Skladem
269 Kč
První díl trilogie je příběhem mladého vojáka, který se díky své výchově, vzdělání a hlavně schopnostem snadno stane důstojníkem.

Od dětství velmi miluje koně, a tak je zařazen k elitní jednotce jezdectva. V hlavním městě se seznámí s půvabnou vdanou šlechtičnou, která jeho city opětuje. Dostává první velký úkol: chránit se svým oddílem vyslance vlády a zároveň velkého mága, který putuje s důležitým poslelstvím do nepřátelské sousední říše. Cestou je výprava přepadena bandity. Mladý důstojník prokáže své dobré velitelské schopnosti a svého pána i s početnou družinou zachrání. Při plnění nelehkého úkolu pro vyslance v něm získává i přítele. Po strastiplném návratu do rodné země se zamíchá též do politiky - i jeho zásluhou neschopná a slabá vláda musí odstoupit.

V této chvíli jsou ovšem jeho osudy již neodvolatelně spjaty se stoupající hvězdou jeho pána, mága a vládce. Karty jsou rozdány a cesta ke stupňům nejvyšším je volná...

Znamenitě napsaná hrdinská fantasy se spoustou nápadů, s nimiž se v jiných podobných knihách nesetkáte. Nebudete se nudit ani chvíli!

Autor obálkyPetr Bauer
Formát165 x 105 mm
ISBN80-86481-63-8
Jazykčeština
Originální názevThe Seer King
Počet stran536
PřekladPetr Černý
Rok vydání2004
Vazbabrožovaná
Tento produkt zatím nikdo neohodnotil.

Položit dotaz k produktu Král věštec

Podobné produkty

Upozorňujeme, že používáte zastaralý prohlížeč a tak nebudou dostupné všechny funkce elektronického obchodu.