Vše o nákupu

Váš účet

Snědý muž 4: Tajemný učeň

Návrat
Fantasy
Farseer
002404
Skladem
229 Kč
Na příběh FitzChivalryho Farseera nyní navazuje cyklus Snědý muž, jenž zachycuje příběh muže, který je nakonec konfrontován se dvěma magiemi, jež rozdělují nejen jeho osobnost, ale i celou zemi.

Princ Dutiful byl zachráněn z rukou Piebaldů a u dvora zase zavládl obvyklý rytmus. Avšak pro FitzChivalryho je návrat do izolace nemožný. Ačkoli je do hloubi duše zasažen ztrátou svého vlčího druha Nighteyese, Fitz se musí usadit na Buckkeepu a vrátit se k povinnostem Chadeova učně. V přestrojení za Toma Badgerlocka, strážce lorda Goldena, FitzChivalry špehuje za hradními zdmi. A jelikož jeho starý učitel chřadne, Fitz je nucen převzít na svá bedra další břemena, zatímco se snaží vyvést království z osidel občanské války, k níž má každým dnem blíž.

Princ Dutiful se zasnoubí s narčeskou Ellianií z Ostrovů, ale jeho život provází neustálé napětí a narčeska samotná se zdá skrývat četná tajemství. Naštěstí má po svém boku Fitze, který se mu snaží být zároveň přítelem, učitelem a otcem, ale současně mu nesmí vyzradit svou pravou identitu. Vedle mnoha svých problémů je FitzChivalry, čelící ustavičným výhrůžkám Piebaldů a přibývajícím perzekucím proti lidem nadaným Moudrostí, nucen zajistit, že nikdo nevyzradí princovo tajemství, které by mohlo vést k pádu farseerovského trůnu: že on, stejně jako Fitz, má v krvi obávanou "zvířecí magii".

Autor obálkyThomas Thiemeyer
Formát165 x 115 mm
ISBN80-7174-622-3
Jazykčeština
Originální názevTawny Man: Golden Fool
Počet stran304
PřekladJan Kozák
Rok vydání2005
Vazbabrožovaná
Tento produkt zatím nikdo neohodnotil.

Položit dotaz k produktu Snědý muž 4: Tajemný učeň

Další tituly ze skupiny: Farseer

Podobné produkty

Upozorňujeme, že používáte zastaralý prohlížeč a tak nebudou dostupné všechny funkce elektronického obchodu.