Vše o nákupu

Váš účet

Snědý muž 1: Čas změn

Návrat
Fantasy
Farseer
001765
Skladem
199 Kč
Na příběh FitzChivalryho Farseera nyní navazuje cyklus Snědý muž, jehož první kniha zachycuje příběh muže, který je nakonec konfrontován se dvěma magiemi, jež rozdělují nejen jeho osobnost, ale i celou zemi.

Po dobu patnácti let od událostí, jež roztříštily jeho starý život, žil Fitz v dobrovolném exilu, zatímco všichni jeho drazí ho pokládali za mrtvého. Tento bastard s královskou krví Farseerů v žilách se uchýlil do odlehlého srubu, daleko od intrik a nebezpečí hlavního města.

Nyní věří, že je s životem v anonymitě spokojený, a přitom vychovává svého adoptivního syna Hapa a sdílí samotu se svým věrným vlčím druhem Nighteyesem. Navzdroy zvěstem o krutých represích proti lidem nadaným Moudrostí je odhodlán držet se od konfliktu stranou. Ostatně svému království již posloužil a obětoval vše, co mu bylo nejdražší, takže svůj klid si zaslouží.

Ale to všechno se má záhy změnit, když si ho opět přijde vyhledat osud. Na vrcholu léta stanou u jeho dveří rozliční návštěvníci, mezi nimi i jeho starý učitel Chade, a s nimi i jeho minulost.

První část rozsáhlého fantasy cyklu Snědý muž.

Autor obálkyThomas Thiemeyer
Formát165 x 115 mm
ISBN80-7174-568-5
Jazykčeština
Originální názevThawny Man, book one - Fool's Errand, volume one
Počet stran264
PřekladJan Kozák
Rok vydání2004
Vazbabrožovaná
Tento produkt zatím nikdo neohodnotil.

Položit dotaz k produktu Snědý muž 1: Čas změn

Další tituly ze skupiny: Farseer

Podobné produkty

Upozorňujeme, že používáte zastaralý prohlížeč a tak nebudou dostupné všechny funkce elektronického obchodu.