Vše o nákupu

Váš účet

DVD - Hrdinové - sezóna 2, disk 1

Bontonfilm
006910
Skladem
69 Kč
Epizoda 01: Čtyři měsíce poté...
Po krutém souboji se Sylarem a nekontrolovaném výbuchu vysoko nad New Yorkem se odkrývají osudy Petera, Nathana a Matta. Nové zlé síly zatím začínají pronásledovat a vraždit hrdiny. H.R.G. a Claire se snaží žít co nejvíc nenápadně... ale to se snadno řekně, hůře praktikuje. Ve stejnou chvíli se ve feudálním japonsku Hiro setkává se svým hrdinou jménem Takezo Kensei. Dvojčata Maya a Alejandro Herrerovi věří, že se jim podaří překročit hranici z Mexika do USA a najdou tu radu, co si počít se svými nebezpečnými schopnostmi.

Epizoda 02: Ještěři
Jeden člověk je mrtvý a Matt získává na svou stranu nezvyklou pomoc, protože útoky na lidi se zvláštními schopnostmi stále pokračují. Snahu Claire skrýt své léčící schopnosti ohrožuje její spolužák, který sám ukrývá tajemství. Niki a Micah opouštějí Las Vegas a Suresh musí vystopovat haiťana. Při přechodu do Mexika se projevuje prokletí Mayi a Alejandra. Mezitím se Hiro, který je zklamán ze svého přítele Kenseie, odhodlává dát do pořádku všechny škody, které svou přítomností napáchal v historii feudálního japonska. A další ztracený hrdina se přidává ke gangu irských gansterů.

Epizoda 03: Rodinná pouta
Suresh je sklíčený, když nalézá neobjevenou malbu Isaaca Mendeze, která předpovídá smrt někoho jemu blízkého. Claire i H.R.G. pracují na svých vlastních plánech. Maya využívá své smrtící schopnosti, aby osvobodila Alejandra z mexického vězení. Ando se vrací ke své práci v Japonsku a uskutečňuje šťastný objev. Mezitím v japonské minulosti, zrovna když Hiro nad svým hrdinou zlámal hůl, Kensei překvapuje Niki a ztracený hrdina každý zvlášť uzavírají špinavé dohody, aby dosáhli svého. Dvě známé tváře se schopnostmi se nečekaně vrací.

Epizoda 04: Pomoc bližnímu svému
Monica Dawson začíná mezi směnami v místním rychlém občerstvení vykazovat nové nevysvětlitelné schopnosti, o nichž netušil její bratr Damon, babička Nana, ani bratranec Micah. Angela Petrelli učiní šokující přiznání. Molly stále pronásleduje ve snech "strašák" a mění je v noční můry. Matt ji žádá, aby zapomněla na strach a poradila mu, kde se nachází jeho otec. Molly to nakonec s hrozivými důsledky udělá. Claire má nového přítele a H.R.G. se obává o budoucnost. Maya a Alejandro se přibližují k americké hranici a na své cestě se stávají svědky očklivé události.

Jazyk: český 2.0, anglický 5.1
Titulky: české
Obraz: 16:9
Délka: 4 x 42 minut
Země původu a rok: USA, 2006
Žánr: Drama / Sci-Fi
Věkové doporučení: 12+
Region: 2

Formátpapírový obal
Originální názevHeroes
Tento produkt zatím nikdo neohodnotil.

Položit dotaz k produktu DVD - Hrdinové - sezóna 2, disk 1

Další tituly ze skupiny: DVD - Hrdinové

Podobné produkty

Upozorňujeme, že používáte zastaralý prohlížeč a tak nebudou dostupné všechny funkce elektronického obchodu.