Vše o nákupu

Váš účet

DVD - Hrdinové - sezóna 2, disk 2

Bontonfilm
006911
Skladem
69 Kč
Epizoda 05: Bojuj nebo uteč
V Irsku se ztracený hrdina pokouší přesunout v minulosti, ale zjišťuje, že nějaká tajemná žena je ochotná zabíjet jen aby ho našla. Matt a jeho nečekaný spojenec letí do Philadelphie, aby tu dostihli "strašáka", ale nejsou příliš úspěšní. Monica se snaží vyrovnat s tím, že se díky svým novým schopnostem stala místní hrdinkou. Suresh potkává nového partnera a dostává znepokojivý úkol. H.R.G. dělá krok k větší ochraně své rodiny. Ve stejné době, kdy Hiro pokračuje v napravování historie feudálního Japonska, řeší Ando otázku, co se stalo jeho příteli.

Epizoda 06: Hranice
West přesvědčuje Claire, aby dala roztleskávačce Debbie, která o ní prohlásila, že je na jejich tým příliš obyčená, pořádnou lekci. Suresh se potýká s vážným morálním dilematem se společností, H.R.G. platí svému ruskému mentorovi návštěvu, aby našel Isaacovy poslední prorocké obrazy. Mezitím, stále blíže americké hranici, začíná být Alejandro znepokojený ze záměru Sylara. Peter a Caitlin pátrají po tajemné bráně, kterou Peter namaloval a ocitají se na překvapivém místě. Ve feudálním Japonsku při napravování minulosti Hiro zápasí s náklonností ke Kenseiové "princezně" Yaeko.

Epizoda 07: Čas nic nespraví
Když se náhle projevuje jedna z Peterových zapomenutých schopností, on a Caitlin se ocitají v krizové situaci a z první ruky poznávají, jak smrtící může být tajemný virus, který napadá lidi se schopnostmi. Suresh, Matt, Nathan, Niki a Bob se spojují, aby společně odrazili útok "noční můry". Navzdory nejlepší snaze Claire udržet je od sebe, West zjišťuje, že muž, který ho v dětství unesl, je jeho otec. Ve feudálním Japonsku zatím legendární cesta Hira a Kenseie nabírá závěrečný dramatický zvrat.

Epizoda 08: Čtyři měsíce předtím...
Když se všichni hrdinové posouvají v čase zpět o čtyři měsíce, Nathan za své hrdinské činny platí vysokou cenu. Peter přežije výbuchy nad New Yorkem a společnost ho "sbírá" jako hrozbu světu, což nakonec vede k násilnému střetu s Elle a haiťanem. D.L. přináší Niki a Micah zásadní oběť. Maya poprvé děsivě předvádí své temné síly, kvůli kterým jsou s Alejandrem nuceni hledat pomoc v Americe. Na scéně se objevuje tajemná a přesto známá tvář.

Jazyk: český 2.0, anglický 5.1
Titulky: české
Obraz: 16:9
Délka: 4 x 42 minut
Země původu a rok: USA, 2006
Žánr: Drama / Sci-Fi
Věkové doporučení: 12+
Region: 2

Formátpapírový obal
Originální názevHeroes
Tento produkt zatím nikdo neohodnotil.

Položit dotaz k produktu DVD - Hrdinové - sezóna 2, disk 2

Další tituly ze skupiny: DVD - Hrdinové

Podobné produkty

Upozorňujeme, že používáte zastaralý prohlížeč a tak nebudou dostupné všechny funkce elektronického obchodu.